Terug naar Grillproducten

Rosbief

Wij maken verschillende soorten Gebraden Rosbief uit verschillende rundvleesdelen: het vastdeel, de platte bil en de achtermuis. Ieder deel heeft zijn eigen smaakkenmerken en specifieke vleesstructuur. Onze rosbief garen wij in principe zo, dat het semi-rauwe karakter wordt ondersteund. Maar in overleg met onze klanten kunnen wij de garing desgewenst aanpassen. Naast de Gebraden Rosbief Naturel en Peper zijn andere smaakvarianten mogelijk. Wij werken nauw samen met diverse slicers, die allerlei verschillende consumentenverpakkingen kunnen aanbieden. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook halve of hele ‘bulkstukken’ voor het snijden op de winkelvloer leveren. Zorgen over de borging van de kwaliteit en/of voedselveiligheid? In een persoonlijk gesprek met onze productontwikkelaars of kwaliteitsmedewerkers lichten zij u graag onze borgende receptuur toe.

All rights reserved © 2024 - The Value of Taste